COVID-19 SERVICEOPDATERING

Opdatering d. 11. Maj

LEVERING

Pakker sendes fortsat og de fleste pakker ankommer til tiden, selvom nogle har oplevet forsinkelser, men forsinkelsen er kort. Hurtig leveringstjeneste tilbydes stadigvæk ikke.

RETURNERING

Returafdelingen åbnes øjeblikkeligt. Vi takker vores kunder for deres tålmodighed. For at returnere dit produkt skal du have et returnummer og retur adresse fra returafdelingen eller kundeserviceteamet.

Opdatering d. 30 Marts

LEVERING

Vi sender fortsat pakker med den gratis leveringstjeneste. De fleste pakker ankommer til tiden, selvom nogen har oplevet forsinkelser, men forsinkelsen er kort. Ekspresleverings tjenesten er ikke længere tilgængelig - vi kan derfor kun tilbyde den gratis leveringstje.

RETURNERING

Pr. d. 30. marts har vi, for vores medarbejderes sikkerhed, lukket vores returafdeling, da de ellers ville håndtere produkter fra husholdninger adskillige steder. Hvis du ønsker at returnere efter 14-dages reglen, så send os en mail indenfor 14 dage efter modtagelsen af dit produkt, hvor du angiver at du ønsker at returnere varen. Vi sender en e-mail med bekræftelse af din anmodning, og returafdelingen vil derefter kontakte dig, når de åb.

Sikker betaling

Sikker betaling

Sikker overførsel

Sikker overførsel

Gratis & hurtig levering

Sikker betaling