Kontakt os

Har du et problem? Prøv at benytte vores interaktive HelpDesk og Ofte stillede spørgsmål for at finde et svar på dit spørgsmål. Ellers er der en række måder, hvorpå du kan komme i kontakt med vores erfarne salgs- og kundeservicehold.

 

Kundeservice:

Mandag: 10:00 - 18:00 (Lukket 18. April)

Tirsdag: 10:00 - 18:00 

Onsdag: 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 17:00 (Lukket 15. April)

Lørdag og Søndag: Lukket

Live Chat

Livechat

Vi er på livechat forhurtigt at kunne hjælpe dig. Klik her for at snakke med en af vores rådgivere eller klik på Rhinocamera livechat i hjemmesidens nederste højre hjørne.

Begynd livechat »

By Email

Per e-mail

Hvis du vil kontakte os per e-mail, skriv venligst til info@rhinocamera.dk eller vælg en af følgende forespørgselstyper og klik på linket:

For almen og eftersalgsservice, klik her. »

By Phone

Per telefon

Vi er en internetforretning i den reneste forstand. Vi har ingen callcentre, hvilket giver os mulighed for, at holde vores priser konkurrencedygtige. Hvis du ønsker at kontakte os i en hastesag, anbefaler vi at kontakte os via livechatfunktionen, hvor en rådgiver vil svare inden for få sekunder. Men hvis du føler, at din forespørgsel kun kan besvares via telefon, bedes du kontakte os på nedenstående telefonnummer, men huske at der kan være forsinkelser på besvarelsen af dit opkald i spidsbelastningsperioder.

89 88 05 78 »

Returns Info

Per e-mail

Hvis du har brug for at returnere et defekt eller uønsket produkt, bedes du kontakte vores returneringsafdeling i første omgang via telefon eller e-mail, så vi kan sende dig en returneringsformular.

Kontakt vores returneringsafdeling »

Post Adresse: Rhinocamera, Fabersvej 1, 7500, Holstebro, Danmark

Sikker betaling

Sikker betaling

Sikker overførsel

Sikker overførsel

Gratis & hurtig levering

Sikker betaling