Sikker bestilling

Prices

Priser på vores hjemmeside

Alle priserne på hjemmesiden er priser inkl. levering til alle lokationer i Danmark, hvilket betyder, at du betaler prisen som står på vores hjemmeside for at modtage produktet i dine hænder. I modsætning til vores konkurrenter er der ingen skjulte omkostninger, såsom told og skat. Vores priser er transparente, så du betaler kun prisen som vises på vores hjemmeside og ikke en krone mere.

Læg venligst mærke til, at der heller ikke er nogle ekstra omkostninger for levering andre EU lande. Der er dog, som annonceret, længere leveringstider uden for Danmark.

Sikker hjemmeside

Rhinocamera tager sikkerhed meget alvorligt, og hvor de fleste onlinebutikker kun har én beskyttelseslinje har denne hjemmeside to. Web Inspector er meget ens med hensyn til at beskytte kundernes oplysninger, men koncentrerer sig også meget om at beskytte hjemmesiden fra enhver type ondsindede angreb. Web Inspector garanterer ligeledes hjemmesidens troværdighed, og med ikke ét, men to lag af beskyttelse kan kunderne være forsikrede om, at de er beskyttet på Rhinocamera. For mere detaljerede oplysninger besøg www.webinspector.com

Web Inspector


Sikre kortbetalinger

Alle betalinger med kredit- og betalingskort via hjemmesiden skal gå gennem Verified by Visa eller MasterCard SecureCode tjek. Denne kontrol beskytter dig som kunde mod online svindel, det beskytter dig som kunde mod manglende levering, og gør således din transaktion hos os risikofri. Det beskytter ligeledes os som forhandler fra stjålne kreditkort, hvilket betyder, at vi kan sende din ordre med det samme, uden risiko for at du ikke er køberen.

Verified By Visa

Omgående bankoverførsel

Afhængigt af din placering, modtager vi også omgående bankoverførsler. Disse betalinger er 100% garanteret. For at få lov til at bruge disse betalinger har Rhinocamera måttet gennemgå omfattende kontrol af vores virksomhed og service, hvilket betyder, at dette er endnu en risikofri betalingsmetode for kunderne, da betalingerne bliver fuldt beskyttet ved levering. Ligeledes er vi fuldt beskyttet for betaling, da der aldrig har været en falsk ordre gennem denne metode, så vi vil afsende ved bekræftelse af indkommende midler frem for at vente på, at pengene ankommer til vores bank.


Returns Info

Bankoverførsel

Betalinger ved bankoverførsel pådrager sig et gebyr på 100 DKK, dette vil automatisk blive føjet til din kurv, når du vælger denne betalingsmetode. Når du har indsendt ordren, får du en kvittering med vores bankoplysninger og referencenummeret for din ordre, som skal opgives på bankoverførslen, så vi kan allokere betalingen til din ordre. Bankoverførsler ankommer normalt inden for 48 timer, og bliver derefter afsendt straks, bemærk venligst, at gebyret er et ikke-refunderbart transaktionsgebyr.

Returns Info

American Express

Betalinger med American Express pådrager sig et gebyr på 2,5%, som er inkluderet i prisen angivet for denne betalingsmetode. Bemærk venligst, at gebyret er et ikke-refunderbart transaktionsgebyr.

Sikker betaling

Sikker betaling

Sikker overførsel

Sikker overførsel

Gratis & hurtig levering

Sikker betaling
Customer Reviews